BİRLİKTE KAZANALIM

BİZDEN ALIRSIN… TASARLARSIN… BİZ SATARIZ... SEN KAZANIRSIN…


Trendy Dizayn  Hobi Market  olarak ahşap ve polyester ürünler ile boya ve tüm yardımcı ürünlerin satışını yapmakta , Türkiye geneline ve yurtdışına kargo ile gönderim yapmaktayız.

Müşterilerimizin bir kısmı hobi olarak boyama yapmakta iken  büyük bir kısmı ise  el emeği ile ürettiği ürünlerden gelir elde etmek için boyama yaptığını ve  pazar bulmak için ciddi çaba harcadığını ,uğraştığını gözlemlediğimiz için sizlerle el birliği içinde güzel şeyler ortaya koyabileceğimiz düşüncesiyle beraber kazanacağımız bir projeye adım atmaya karar verdik.

Bildiğiniz üzere ürün temini açısından birçok alternatif market ve platform var. Her biri son derece değerli ve güzel işlere imza atıyorlar. Bizde Trendy Dizayn Hobi Market olarak kendimizi geliştirmiş olmanın yanında e-ticaret alanında yaklaşık 20 farklı platformda mağaza sahibi olan nadir işletmelerden biriyiz. Bu tecrübemizi siz değerli müşterilerimiz açısından kazanca dönüşterecek bir adım atıyoruz. Bizimle birlikte el birliği yapan ve ürün alımında bizi tercih eden  müşterilerimizin  tasarladıkları ürünlerini rahatça satabilmeleri için yaklaşık 20 farklı platformdaki e-ticaret sanal mağazalarımızı onların hizmetine açmaya karar verdik...

Nasılmı olacak? Lütfen açıklamayı dikkatlice okuyunuz...


                                                                                                                                                  

Siz ürünleri bizden satın alıyorsunuz… Tasarlıyorsunuz… Kendi instagram vb hesaplarınız başta olmak üzere  ve istediğiniz kanallarınızı kullanarak satış yapabildiğiniz gibi bizimde desteğimizle bizim mağazalarımızın bulunduğu e-ticaret platformlarında  ürünlerinizi kolayca satıyorsunuz.

Ev ekonomisine katkıda bulunmak için yeni başlayacak olanlar yeteneklerine göre ciddi gelirler elde edebilecekleri gibi hali hazırda ürün satışı yapan arkadaşlarımızda satışlarını katlama fırsatı bulabileceklerdir.

Bildiğiniz üzere bütün e-ticaret siteleri (Trendyol, Hepsiburada ,N11, Vivense  vs ) kendi bünyelerinde mağaza açılması için belirli şartlar ortaya koymaktadır. Bunun yanında bir işyeri açmanın kendine özgü işyeri açma ,kira , stopaj, vergi levhası, marka patenti , muhasebe giderleri , elektrik, su vs gibi birçok maliyetli prosedürü işlemleri bulunmaktadır.. Sizlere bu işlerle uğraşmadan,  hali hazırda satışa açık olan mağazalarımızdan ürünlerinizi pazarlama fırsatı sunuyoruz.

Bizden aldığınız ürünü tasarlıyorsunuz...Çalışmaya başlamadan önce bizimle el birliği yapmak isteyen tüm müşterilerimize e-ticaret konuları ile ilgili  bilgilendirme, , fotoğraflama ve  montaj desteği , bilişim desteği vereceğiz ve sürekli iletişim halinde olacağız.

Birlikte çalışabileceğimiz kişi sayısı hizmet sunabileceğimiz  kapasite ile sınırlı olacağından  geç kalmayın...

Ne sizlerin ne de bizim zarar görmememiz için bir kaç basit şartımız mevcut tabi ki...


Birçok alışveriş sitesinin gerek ürün fotoğraflanması ve gerekse de ürün özelliklerinin belirtilmesi noktasında farklı kuralları vardır. Biz sizlere platformların şart koştuğu fotoğraflamanın nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgilendirip teknik destek vereceğiz.

Bizim yönlendirmelerimiz doğrultusunda doğru şekilde çekmiş olduğunuz resimleri bize göndereceksiniz ve teknik ekibimiz, ürün resimlerini platformların istediği formata çevirip montajlarını yaparak ürün bilgilerinin platformlara yüklenmesini sağlayacaklardır. Satmak istediğiniz ürünlerde satışa uygun olmayan özelliklerin ve hataların varlığı halinde ürün satışa açılmayarak tarafınıza nedeni hakkında bilgilendirme yapılarak düzeltmeniz talep edilecektir.Ancak gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra ürün satışa açılabilecektir.

Ürününüz platforma yüklenip satışı gerçekleştiğinde  sizinle iletişime geçip bilgi verip, size müşteriye gönderim için gerekli kargo firmasını ve kargo kodunu bildireceğiz.

Sizde bulunduğunuz ilden ilgili kargo firmasına giderek gönderilen kargo kodu ile ürünü teslim ediyorsunuz... Ürüne ait E-Arşiv Fatura tarafımızdan düzenlenerek müşteriye sistemden gönderilecektir.

Sağlıklı bir kargolama ve müşteri memnuniyeti açısından tabiki belli bir kargolama standartımız bulunmaktadır...

Özellikle  polyester ve seramik  ürünler narin ürünlerdir ve paketlenmesi ayrıca özen gerektirmektedir. Kargoların nasıl hazırlanması gerektiğini altta linkini verdiğimiz videoda izleyebilirsiniz... Kargolama standartlarına birkaç defa uyulmaması halinde kendimizin ve diğer iş ortaklarımızın haklarının korunması için ürünlerinizin satışının tarafımızca durdurulabileceğini hatırlatmak isteriz…


Diğer bir  şartımız ise  sadece elinizde olan ve tasarlanmış hazır  ürünleri satışa açacağımızın bilinmesidir. Herhangi bir ürün modeli örnek olarak yüklenip sipariş geldiğinde aynısının sonradan hazırlanması yoluna kesinlikle gitmiyoruz...

Çünkü tüm platformların kendi kuralları gereği ürünün siparişten birkaç gün hatta bazı platformlarda birkaç saat içinde kargoya verilmesi gerekmektedir. Aksi durumlarda gecikme veya sipariş iptalleri mağaza performans puanımızı olumsuz etkilemektedir. Biz de hem bizim hem de diğer el birliği yaptığımız arkadaşlarımızın dezavantajlı duruma düşmelerini engellemek için sadece hazır ürünü satışa açıyoruz... 

Ürün müşterinin eline sağlam ulaşıp 14 günlük yasal iade süresi geçtikten sonra ürün ile ilgili iptal ve iade işlemi bulunmuyor ise platform tarafından ürüne ait hakediş hesaplarımıza yatırılmaktadır. Bazı platformlar  birkaç gün içinde ürüne ait alacağı hesaplara yatırmakta iken bazı platformlarda bu süre 28 günü bulabilmektedir. Ürünün satıldığı platforma göre ürüne ait hakediş tutarı tarafımıza yatırıldığı günden sonraki ilk iş gününde ücret tarafınıza gönderilir. Ürün satışı sonrası oluşabilecek iade ve iptaller sebebiyle oluşacak kargo maliyetleri tarafınıza ait olacaktır.

Ürününüze ait fiyat , satışa açtığımız platform özelliklerine göre  belirlenirken (KDV+Kargo ücreti+Platform Komisyon Oranı vs) fiyata zaten yansıtılacağından sadece iade ve iptal sebebiyle oluşacak kargo ücreti tarafınıza yansıtılacaktır. (Platformlara ait komisyon ücretleri bu duyurumuzun altında güncelleme oldukça duyurulacaktır.)

Platformlarda gördüğünüz “kargo bedava” uygulamasında  aslında kargo ücretinin satıcıdan tahsil edildiğini ve hesabımıza para yatırlırken kargo ücretinin kesildiği anlamına geldiğini bilmenizi isteriz.

Diğer bir şartımız ise platformlarda satışa açacağımız ürünlerin bizden alınmış olması koşuludur... www.trendydizayn.com sayfamıza üye olup ürünlerinizi satın aldığınızda  (Üye olmak için tıklayınız...) sistemlerimizde sizlerin bizden hangi üründen kaç adet aldığınızın kaydı tutulmakta olup bu sayı kadar ürünün satışa açılmasına müsaade edebilmekteyiz... Sizlere verdiğimiz ürün satış desteği yalnızca bizden almış olduğunuz ürünler için geçerli olacaktır.

Kimler katılabilir?

Dileyen herkes müracaat edebilir... 

Biz satışa açacağımız ürünlerin tasarımcılarını 3 farklı kategoride değerlendireceğimizi bilmenizi isteriz...

A KATEGORİSİ  :  Ürün tasarımı ve boyaması konusunda tecrübeli, yetenekleri ile ön plana çıkan , profesyoneller...

B KATEGORİSİ :  Ürün tasarımı konusunda yetenekli, sosyal medya üzerinden hal-i hazırda satış ve gönderim yapanlar... 

C KATEGORİSİ :  Ürün tasarımı konusunda istekli, yetenekli fakat gelişime ihtiyaç duyan, yeni başlayan ve ek kazanç elde etmek isteyenlerden ürünleri tarafımızca satılabilir bulunanlar...

D KATEGORİSİ : Satışını yaptığımız ürünler dışında , hobi sektörüyle ilintili olmak kaydıyla el emeği ile (çanta örme, makrome ürünler, seramik ve çini , özel tasarım kupa bardak, epoksi tasarımlar, lazer kesim dekoratif ürünler, yağlı boya resimler, kaligrafi sanatı içerikli eserler ve ürünler, tezhip sanatı eserler, çocuk gelişimi için uygun ahşap ürünler, çanta ve kumaş boyama ürünleri  vs. ) üretilen ürün tasarımcıları


Birlikte çalışabileceğimiz kişi sayısı hizmet sunabileceğimiz  kapasite ile sınırlı olacağından  geç kalmayın...


Bize Katılın Birlikte Kazanalım…

Trendy Dizayn Hobi Market

                         

Sorularınız ve merak ettiğiniz hususlar varsa pazar günleri hariç gün içinde saat 10.00-18.00 saatleri arasında 0(507)250 10 84 numaralı telefonumuzla iletişim kurabilirsiniz...


ÖNEMLİ HATIRLATMA

*Kampanyamız için siteye üye olarak alışveriş yapma şartı bulunmakta olup bu projemize dahil olmak için  ürün almak isteyenlerin  öncelikle bizimle irtibata geçmelerini ve görüşme sonrası alışverişi tamamlamalarını tavsiye ediyoruz. Karşılıklı görüşme neticesi mutabık kalmaksızın satın alınan  ürünler için ürünleri satışa açma sorumluluğumuz bulunmamaktadır.İlginiz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz...








« Anasayfa